zondag 30 augustus 2009

Christmas Wishes


Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van:

Wit kaartkarton
Papier is van Diecuts with a View
Stempelafdrukje is van PennyBlack afdrukje is ingekleurd met Bruynzeel Colorsoft potloden.De randjes heb ik met groen inkt bewerkt.
Tekststempel is van Kars
Bloemen gemaakt met de Asterisks snijmal van Cuttlebug en sneeuwvlok op de bloem is gemaakt met een kerstponsje.

Groetjes Ageeth.

Kerstkaartje Pennyblack!


Voor deze kaart heb ik gebruikt gemaakt van rood en wit kaartkarton.
Papier is van Scribble Scrabble( Merry en Bright en Colorful Flakes en Stripes)
Stempelafdrukje is van PennyBlack ingekleurd met Bruynzeel Colorsoft potloden
Verder heb ik nog groen lint en een rode eyelet en een bloem gemaakt waarvan de kleuren van het afdrukje in voorkomen.(bloem is van Marianne Design.De sketch die ik hiervoor gebruikt heb komt van het internet.

Groetjes Ageeth.

zaterdag 29 augustus 2009

Snowball fight!


Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van:

Donkerblauw kaartkarton
Papier is van Diecuts With a View
Nestabilities label two label geëmbost met de Cuttlebug embossingfolder Sledding
Asterisks mal van Cuttlebug voor de bloemen en kerstpons sneeuwvlok
Stempel is van Pennyblack en is ingekleurd met Bruynzeel Colorsoft potloden.
Witte gelpen
En zwarte marker voor de tekst.

Groetjes Ageeth.

vrijdag 28 augustus 2009

Mijn eerste Award!!


Ik heb mijn eerste blogaward ontvangen en ik heb hem gekregen van Celia,Celia bedankt meid ik vindt dat zo geweldig dit omdat ik het maken van kaartjes nog maar 2jaar doe en het is toch leuk om te weten dat mensen je creaties mooi vinden.

Bij deze award is het de bedoeling dat je 7 dingen over jezelf vertelt en daarna doorgeeft aan 7 anderen.

1-Na een relatie van 16 jaar ben ik sinds 3 juli 2009 getrouwd met Rudi.

2-Ik heb 2 prachtige dochters genaamd Daniëlle (5jaar)en Fabiënne(2jaar).

3- Ik ben een grote dierenliefhebber

4- Ik mag graag creatief bezig zijn deed voor mijn hobby kaartjes maken veel aan tekenen.

5-Ben een doorzetter

6- Ben begripvol,zorgzaam

7- Ben heel anders tegen het leven aan gaan kijken sinds ik voor 4 jaar terug heel erg ziek ben geweest door zwangerschapsvergiftiging met HELLP-Syndroom en waarbij ik onze 3de dochter ben verloren.Ik heb nou zoiets van je leeft maar een keer en we grijpen nu elk moment aan dat als het allemaal haalbaar is we het ook doen. Bijv iets nieuws in huis of de kinderen eens lekker verwennen of mijn hobbyspullen nog meer uitbreiden,of eens een extra weekendje weg gaan.

Dit zijn een aantal punten over mij hoe ik ben en wat ik doe.
Nu mag ik deze award ook weer aan 7 anderen doorgeven en dit wordt voor mij niet gemakkelijk omdat ik vindt dat er zoveel mensen zijn die hele leuke dingen maken daarom weet ik echt niet aan wie ik hem moet geven ik vindt dat diegene die mijn blog volgen of wel eens bekeken hebben hem van mij mogen hebben.Ik waardeer het enorm dat ik de award heb gekregen,dit omdat ik de hobby nog maar sinds 2 jaar uitoefen en ik ga er zeker mee door vind het heel leuk om te doen.

Groetjes Ageeth.

donderdag 27 augustus 2009

Have a sleighride together with you!





Voor dit kaartje heb ik gebruikt gemaakt van:

Blauw kaartkarton
Papier is van Scribble Scrabble Colorful Flakes en Stripes en Pine en Blue Spruce.
Verder heb ik een strook bewerkt met de Swiss Dots embossingmal van Cuttlebug.
Het afdrukje is van PennyBlack,ingekleurd met Bruynzeel Colorsoft potloden.
De tekst op het kaartje heb ik gemaakt in Words (lettertype Candara)
En de bloem is van Marianne Design.

Groetjes Ageeth

dinsdag 25 augustus 2009

It's the most wonderful time of the year!


Deze kaart heb ik vanavond nog even gemaakt.

Heb de kaart simpel gehouden,heb gebruikt gemaakt van wit kaartkarton,blauw kaartkarton en ik heb de labels two Nestabilities gebruikt.

stempel is van Ollie (Nellie Snellen)en is ingekleurd met Bruynzeel color potloden,tekststempel is van PennyBlack.
Het randje onderaan de kaart heb ik bewerkt met de embossingmal Swiss Dots.Het bovenste randje heb ik met een figuurschaar gemaakt.
Verder heb ik de randjes van het label en onderaan de kaart met blauw inkt gesponst en ook het midden van het label heb ik iets met blauw inkt gesponst.
Verder heb ik de kaart afgewerkt met sneeuwvlokjes geponst met een kerstponsje.

Groetjes Ageeth.

zondag 23 augustus 2009

Vrolijk Kerstfeest!





Dit kaartje ben ik vanmiddag aan begonnen en ik hem vanavond afgemaakt.

Als basis heb ik wit kaartkarton gebruikt,daarboven op heb ik een rood vierkant van 13x13cm opgeplakt.Daar weer bovenop een vierkant met sterren van 12,5x12,5cm. Het papier is van Scribble Scrabble Festive Stars en Plaid.

In het midden van de kaart heb ik een strook wit karton en die bewerkt met de embossingfolder Swiss Dots en op de kaart geplakt.
Verder heb ik een rood Scalloped Large Oval Nestabilities uitgesneden en geëmbost met de Cuttlebug en op de kaart geplakt. Het stempelafdrukje is een Snoesje en die heb ik ingekleurd met Bruynzeel Colorsoft potloden en die daarna gedoezeld en vervolgens uitgeknipt en die met foamkussentjes op het ovaal geplakt.De bloemen heb ik gemaakt met de Asterisks mal en die samen met de takjes (gemaakt met de takjespons van Mc Gill)op de kaart bevestigd en verder nog bewerkt met witte gelpen.
De tekst is een stempel van Marianne Design.

Baby Boy!







Dit kaartje heb ik gemaakt met een mal van Eline Pellinkhof. Ik heb het pakje eerst uitgetekend op wit kaartkarton daarna uitgesneden en daarna heb ik met papier van het boekje Eline's Baby's 3 groen geruit het hemdje uitgesneden en die op het hemdje van de kaart geplakt daarna heb ik de randjes met groene inkt bewerkt. Het broekje heb ik bewerkt met de Cuttlebug embossingmal Swiss dots.

Het afdrukje op het pakje heb ik gemaakt met de stempel van Pink Cat Studio (Sweet Pea Plate 2)het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Bruynzeel Colorsoft potloden en daar gedoezeld.De kaart heb ik verder afgewerkt met aan de bovenkant van de mouwtjes een groene en een witte knoop.En de tekst ook van Pink Cat Studio heb ik gestempeld op wit karton. Het bijtje heb ik ingekleurd en gedoezeld ,en daarna heb ik rond de tekst met behulp van een mal een ballonnetje getekend en die daarna uitgeknipt, de randjes van de ballon heb ik met groen inkt bewerkt. En als laatste heb ik er een groen lintje aan de ballon vastgemaakt.

zaterdag 22 augustus 2009

Challenge Create4fun









De nieuwe Challenge van Create4fun week 34 is een kaart maken met de sketch die ontworpen is door Design member Bev Rochester.

Als basis heb ik geel kaartkarton gebruikt.Daar bovenop een blauw vierkant van karton.Verder heb ik papier gebruikt van Kelly Panacci(Funtastik Turquoise,Mini Flowers)en blauw bedrukt papier uit een pastel Colorbök.
Verder heb ik het randje geponst met de Fiskars pons Scalloped Lace.
Verder heb ik de Nestebilities Scalloped Large Oval gebruikt en de Swirl heb ik gestansd met de Scribbles Swirls van Sizzix met de Cuttlebug.
Afdrukje zeemeermin Emma en de tekst is van All that Scraps(Stempels heb ik gewonnen met de blogcandy van Nicole).Afdrukje is ingekleurd met Colorsoft potloden van Bruynzeel en daarna gedoezeld. Randjes van het afdrukje en de tekst heb ik geïnkt met blauwe inkt. Ook het blauwe achtergrondje achter de stempelafdruk en van de tekst heb ik geïnkt met blauwe inkt.Bloemen zijn van Mulberry Petaloo de bloemen heb ik aan elkaar bevestigd met een gele en een blauwe brad.

maandag 17 augustus 2009

Challenge Create4fun





Deze week geen sketch maar een template vond het heel leuk om hem te maken.

Het tag doosje heb ik als volgt gemaakt: Eerst heb ik het patroon uitgesneden uit paars cardstock.De voorkant van het doosje heb ik beplakt met bloemenpapier van Studio Light. Aan de onderkant van het doosje heb ik er helemaal omheen lila kleurig bloemenlint op geplakt.
Het stempelafdrukje wat ik gebruikt heb is van Pennyblack.Afdrukje is ingekleurd met Bruynzeel colorsoft potloden en daarna gedoezeld.
Aan de achterkant van het doosje heb ik een hart opgeplakt wat met een Nestabilities Scalloped heart is uitgesneden met de Cuttlebug,het hart heb ik ook nog licht gesponst met roze inkt. En daarop heb ik zelf de tekst geschreven met een blauwe gelpen,en daarboven heb ik een bloem met een strass steentje in de vorm van een bloem opgeplakt.En als laatste heb ik een groen lint als handvat er aangemaakt en die aan de binnenkant vastgeplakt met dubbelzijdig plakband en voor de afwerking daarop nog aan beide kanten een lila stoffen bloem geplakt,en aan de voor en achterkant nog een rood en roze strass stenen hart toen was hij voor mij helemaal af.

zondag 16 augustus 2009

Whit love at Christmas


Hier is weer een kerstkaartje van mij hand dit keer heb ik wat ander papier gebruikt namelijk papier uit verschillende papierblokken met kerstmotiefjes. (Deco Designs van Avec,papierblok kerstgroen en papierblok kerstrood).Als basis voor de kaart heb ik rood kaartkarton gebruikt.

De sneeuwpop stempel is van "Craft Uk" Christmas Collection en de tekststempel is daar ook van.Stempelafdrukje is ingekleurd met Bruynzeel Colorsoft potloden en daarna gedoezeld.

Verder heb ik bij de strook met sneeuwpopjes gebruikt gemaakt van een randpons van Fiskars (naam van de pons weet ik zo even niet).

De groene strook cardstock in het midden heb ik bewerkt met de Embossingfolder Swiss Dots.
De bloemen heb ik gemaakt van restjes papier en die uitgesneden met de Cuttlebug snijmal Asterisks,de bloemen heb ik afgewerkt met een strass steentje met facet en op de kaart geplakt.

Als laatste heb ik een tekstlabel gemaakt en die met een afrondponsje afgerond en op de kaart bevestigd met een rode brad.

Groetjes Ageeth.

zaterdag 15 augustus 2009

Nicole heeft weer een super blogcandy!!!


Het houdt maar niet op!!!! Nicole heeft dit keer een supergave blogcandy ze geeft dit keer maar liefst bijna 40 scrapvellen weg van My Minds Eye. Is dit niet gaaf!!

Om mee te doen met deze supergave candy moet je het volgende doen:Meldt je aan als volger van haar blog,laat een leuk berichtje achter op je eigen blog met een link naar haar Blogcandy en laat een leuk berichtje achter op haar blog. Je moet wel bereid zijn om zelf de verzendkosten te betalen.

Dit is toch een kleine moeite om mee te doen met deze SUPERGAVE BlOGCANDY!!! Ik zou zeggen waag een gokje en wie weet ben jij de winnaar!!

Groetjes Ageeth.

Blogcandy gewonnen bij Nicole!!!


Toen ik een kijkje bij Nicole op haar blog nam zag ik dat ik de blogcandy gewonnen had en dat had ik totaal niet verwacht maar toch wel een leuke verrassing om te zien dat je wat gewonnen hebt.

De candy bestond uit leuke stempels van All that Scraps.
Een mooie zeemeermin en een heleboel tekststempels.

White Christmas!


Het is weer een kerstkaartje geworden, als basis voor de kaart heb ik wit kaartkarton gebruikt. Papier wat ik voor de kaart gebruikt heb is van DCWV dit keer in de kleuren paars,roze en zwart. Het afdrukje wat ik gebruikt heb is van Pennyblack (Sweet Snowman).Het afdrukje heb ik ingekleurd met Bruynzeel colorsoft potloden en daarna gedoezeld met geurloze terpentine.Verder heb ik rode en groene sterren stickers als achtergrond bij de sneeuwpop geplakt. En in de rechter bovenhoek een sneeuwvlok met daarop de tekst White Christmas. Tekst clearstempel is van Kars.
Linksonder in de hoek heb ik van drie bloemenstansjes een bloem gemaakt die ik ook nog even door de embossingfolder Swiss Dots heb gehaald en daarna in elkaar heb gezet en afgewerkt heb met een rood strass steentje.

Groetjes Ageeth

donderdag 13 augustus 2009

Merry Christmas and a Happy New Year!



Dit keer heb ik een kerstkaartje gemaakt met het Engeltje van Bildmalarna.Papier op de kaart wat ik gebruikt heb is van Die Cuts With a View.

Heb eerst een ovaal uitgesneden met de Nestabilities Oval Large met de Cuttlebug en daar heb ik de afbeelding op gestempeld.
Daarna heb ik uit groen karton een ovaal gesneden met de Nestabilities Scalloped Oval Large met de Cuttlebug.
Het afdrukje heb ik ingekleurd met de Bruynzeel colorsoft potloden en daarna gedoezeld en daarna op elkaar geplakt.

Voor de afwerking van de kaart heb ik bloemen gemaakt met de Cuttlebug Asterisks mal.
en die bloemen heb ik verder uitgewerkt met een glittertje en een sneeuwvlok en de stipjes op de bloemen heb ik met een witte gelpen gedaan. De sterren op de kaart heb ik gemaakt met een sterren pons. De tekst op het labeltje heb ik in Words gemaakt.

Groetjes Ageeth.

woensdag 12 augustus 2009

Mijn nieuwe aanwinst


Ik heb me zelf maar een verwend met een paar nieuwe stempels,vond ze al een tijdje heel erg leuk en kon het weer niet laten om mijn collectie nog meer uit te breiden en heb ik ze dus maar aangeschaft.

Groetjes Ageeth.

zondag 9 augustus 2009

I wish it could be Christmas every day!


Dit keer heb ik maar eens weer een kerstkaartje gemaakt.

Het papier wat ik gebruikt heb is van DCWV en het stempelafdrukje is van PennyBlack,afdrukje is ingekleurd met Bruynzeel colorsoft potloden en daarna gedoezeld met geurloze terpentine.
Tekststempel is ook van PennyBlack.
Verder heb ik een strook geëmbost met de Cuttlebug embossingfolder Snowflakes.
En een strook heb ik geponst met een sterren randpons.Het tekstlabeltje heb ik afgerond met een afrondpons en daarna de randjes afgewerkt met rode inkt.
Verder heb ik de kaart afgewerkt met sneeuwvlokjes.

Groetjes Ageeth.

Challenge Create4fun



De challenge voor deze week is een Heartbag!Dit is het patroon.

Ik heb mijn Heartbag gemaakt met papier van My Minds Eye Just Dreamy 2.
Het stempelafdrukje wat ik gebruikt heb is van PennyBlack.Afdrukje is ingekleurd met Bruynzeel colorsoft potloden en daarna gedoezeld.
De tekststempel is Birthday Wish van PennyBlack.
Heb een envelopje gemaakt met een envelop mal.
De Heartbag heb ik afgewerkt met blauw en groen organza lint en verder zilverkleurige lijntjes sticker en en op het envelopje heb ik nog een hartjes sticker geplakt en ik heb er een aantal bloemetjes op verwerkt.

Groetjes Ageeth.

woensdag 5 augustus 2009

sketch Augustus van A Sisters hope Challenge




Dit is de sketch waarmee je een kaart moet maken


En dit is mijn kaart die ik gemaakt heb met deze sketch.


Groetjes Ageeth.

dinsdag 4 augustus 2009

inzending wedstrijdkaart mijn Hobbykaart



In de boeken van mijn Hobbykaart staat elke keer een wedstrijd met het knipvel mag je naar eigen idee een kaart maken ik heb er dit keer deze kaart van gemaakt.

Van het knipvel heb ik het volgende gebruikt.
De blauw groene strook heb ik diagonaal doormidden gesneden en die in de hoek linksonder en de hoek rechtsboven iets van de kant af opgeplakt. Daar tussen heb ik een strook met de tekst Liefs opgeplakt. In de hoeken linksboven en rechtonder heb ik de bloemenhoekjes opgeplakt. In het midden van de kaart heb ik de strook met gefeliciteerd opgeplakt en daar overheen een rond uitgeknipt stuk vellum met bloemen opgeplakt en daar weer op een roze ovaal geplakt en die is uitgesneden met een oval Nestabilities in de Cuttlebug en daarna geëmbost.Daarna heb ik het Pyramide plaatje erop gemaakt.
De bloemen heb ik gemaakt met de Cuttlebug en hiervoor heb ik de Asterisks stans gebruikt en ik heb de bloemen ook nog even geëmbost met de embossingfolder Swiss dots. bovenop die bloemen heb ik een een bloempailletje geplakt en die op de kaart bevestigd. Als laatste heb ik de labels met de tekst veel geluk samen en een bloemenlabel met een strik erop bevestigd.

zondag 2 augustus 2009

Strawberry Shortcake


Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de volgende materialen:

Papier wat ik gebruikt heb is Loves me, Love is in the air van Imaginisce.
Verder heb ik uit rose karton en ovaal gesneden en geëmbost met de ovals Nestabilities.
Het 3d plaatje van het Strawberry Shortcake meisje heb ik kado gekregen bij het boek mijn Hobbykaart waar ik een abonnement op heb.
Voor de afwerking van de kaart heb ik gebruik gemaakt van bloesembloemen die ik gekocht had voor ons trouwen maar hiervoor niet gebruikt heb. de swirls heb ik gestanst met een stans van Scribbles Swirls van Sixxiz en die door de cuttlebug gehaald.De tekst op de kaart komt van een stempel van Stampendous maar omdat de tekst op de stempel te groot was heb ik de tekst in words op de pc gemaakt. Verder heb ik voor de afwerking strass steentjes gebruikt.De takjes van de bloemen heb ik gemaakt met de takjespons van Mc Gill.

Kaarten voor het goede doel!


Voor het goede doel van a Sistershope Pink Ribbon zij zetten zich in voor onderzoek naar borstkanker organiseren ze elk jaar een wandeling van 60 km om zo aan het bedrag van 1500 euro te komen. Ook maken ze kaarten aan de hand van een sketch en die kaarten kun je sturen naar Saskia.zie voor info de link naar hun blog.Nu had Saskia,Annette van Annette's Creafarm gevraagd om sponsor te worden en Annette heeft ja gezegd.Nu doet Annette er een schepje bovenop zij roept mensen op die kaarten maken en die voor dit goede doel kaarten beschikbaar willen stellen voor de verkoop voor het goede doel die naar haar op te sturen en dan voor elke kaart die je instuurt schrijft zij je naam op een briefje en aan het eind van de maand trekt haar man en briefje en diegene wiens naam op het briefje staat wint een hobbypakket ter waarde van 15 euro.Annette wil dit iedere maand gaan doen. zie voor meer info de link naar haar blog. Ik vond dit zo'n leuk initiatief dat ik hiervoor deze 2 kaarten heb gemaakt.Morgen stuur ik ze op naar Annette.

zaterdag 1 augustus 2009

Create4fun Challenge












Dit kaartje heb ik gemaakt aan de hand van de sketch van Create4fun.

Ik heb er een herfstkaartje met een Magnolia stempelafdrukje van gemaakt.