maandag 24 mei 2010

Vintage kaart















Hallo Allemaal,

Vanmiddag weer lekker gefreubelt en deze kaart laat ik meedoen met 2 challenges te weten voor de challenge die ze hebben bij 3d cards challenge blog daar luidde de opdracht maak een kaart met een huisdier en bij Create4fun maak een Vintage kaart.

Als basis voor de kaart heb ik crémekleurig cardstock genomen en de randen heb ik met een schaar geschraapt zodat het een beetje een distressed look krijgt en daarna donkerder gemaakt met bruine inkt om de kaart ouder te laten lijken.De achtergrond is groen cardstock dat heb ik nat gemaakt , en daarna in elkaar gefrommeld en toen weer uit elkaar gehaald en laten drogen zodat het oud lijkt en toen op de kaart geplakt.Het papier wat ik gebruikt heb komt uit het boek Mijn Hobbykaart nr 16 en de randen heb ik geponst met de Doily Lace pons van Martha Stewart en daarna ge-inkt.
Het crémekleurige kant komt uit een Cardkit van Simpel Scrappen.Het plaatje komt ook uit het zelfde boek en heb ik in 3d op de kaart gemaakt met daar achter een tekstpapiertje van Making Memories.De kaart heb ik afgewerkt met bloemen gemaakt met de EK Succes ponsen en de roosjes en de cremekleurige bloemen heb ik ooit eens ergens gekocht.De Swirls op de kaart zijn gemaakt met de Sizzix Stans Scribble Swirls.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en laat gerust een reactie achter want die lees ik altijd met veel plezier.

Groetjes Ageeth.

6 opmerkingen:

  1. Verbazingwekkend hoe je het allemaal voor elkaar krijgt, maar het is een prachtige kaart geworden. Leuk die swirls er op.
    Gr. Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart, ik vind je keluren prachtig.

    Groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lovely card. Thanks for joining in at 3D Cards Challenge and good luck
    Hugs
    Suzanne x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel erg mooi gemaakt zeg!

    Dankjewel voor het meedoen met onze challenge.

    Liefs Ida (DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi kaartje, leuk dat je met onze 3D cards challenge meedoet
    gr Linda (DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart zeg!! Leuk dat je meedoet met de challenge.

    Liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen