woensdag 21 april 2010

Bloempot kaart



















Hallo Allemaal,

Net nog even lekker zitten freubelen, ik heb een bloempot kaart gemaakt voor een cliënt van mij die aanstaande zondag jarig is en het leek mij leuk om haar deze kaart toe te sturen.

Ik heb voor deze kaart gebruikt:
Bruin cardstock voor de bloempot,deze heb ik bekleed met papier van Bo Bunny en voor de rand heb ik de randpons Doily Lace van Martha Stewart gebruikt.De randen heb ik met bruine inkt bewerkt.Het lint wat ik gebruikt heb komt uit een cardkit van Simpel Scrappen.Voor de label heb ik gekozen voor oranje en créme kleurig cardstock.De tekst is van Marianne Design.De bloemen heb ik geponst met de EK Successponsen en de randjes van de bloemen ook nog even wat inkt bewerkt.In het midden van de bloemen heb ik een parel opgeplakt.
Vondt het leuk om zo'n kaart te maken.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en als je het leuk vindt laat dan gerust een reactie achter.

Groetjes Ageeth.

maandag 19 april 2010

Christmas Wishes






























Hallo Allemaal,

Gisteren heb ik ondanks het mooie weer toch een kaartje gemaakt en het is dit keer een kerstkaartje geworden mijn eerste kerstkaartje van dit jaar.

Ik heb voor dit kaartje gebruik gemaakt van:

Lichtblauw cardstock
Het papier is van Fancypants
Verder heb ik de sketch van House of Sketches gebruikt
1 strook heb ik door de embossingfolder Snowflakes gehaald en dit licht bewerkt met lichtblauwe inkt.De andere strook heb ik bewerkt met de Doily Lace randpons van Martha Stewart en daaroverheen heb ik lint vastgemaakt en die afgewerkt met een sneeuwvlok met in het midden een glittersteen.
Het afdrukje is van Magnolia ingekleurd met Bruynzeel Coloursoft potloden en daarna gedoezeld en het afdrukje heb ik uitgesneden met de Nestabilities Large en met de Scalloped Large gemat.De randen van het afdrukje zijn met blauw inkt rondom bewerkt.
De tekst is van Kars.Verder heb ik de kaart afgewerkt met sneeuwvlokken die ik geponst heb met de Martha Stewart pons.Met mijn witte gelpen heb ik nog wat dots aangebracht op de hoed en de jas van het Magnoliaatje.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik zou het leuk vinden als er een reactie achtergelaten wordt.

Groetjes Ageeth.

dinsdag 13 april 2010

Easel Card














Hallo Allemaal,

Deze Easel card heb ik gemaakt voor het Scrappers-challenge-blog daar was de opdracht om een Easel Card te maken.

Als basis voor de kaart heb ik lichtroze cardstock genomen,daar bovenop heb ik wit cardstock geplakt.Het papier wat ik gebruikt heb is van Kelly Panacci.
Verder heb ik de randpons Floral lace van Martha Stewart gebruikt.De tekststempel is van Marianne Design.De bloemen op de kaart heb ik geponst met de EK Succesponsen middenin de bloemen heb ik een parel geplakt.
Verder heb ik een Magnolia afdrukje ingekleurd met mijn Bruynzeel coloursoft potloden en daarna gedoezeld met geurloze terpentine.
Het achtergrondje heb ik gemaakt met de Nestabilities Classic en Scalloped cirkels het witte rondje heb ik wat met lichtblauw inkt bewerkt.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Groetjes Ageeth.

zondag 11 april 2010

Verjaardagskaart



















Hallo Allemaal.

Vanmiddag weer een kaart gemaakt dit keer met de sketch van House of Sketches de opdracht is maak een kaart volgens de sketch met als extra thema Dieren.

Als basis voor de kaart heb ik blauw cardstock gekozen. De randen van de basiskaart heb ik rondom geinkt met blauwe inkt.Het papier is van The Paperloft en komt uit de cardkit van maart van Simpel Scrappen.Het afdrukje is van een draakje die cadeau's bij zich heeft weet alleen niet van welk merk het afdrukje is.
De tekststempel is van Imaginisce. Verder heb ik nog wat kant,parels en grote sterren erop geplakt, ik heb het kant vastgezet met nietjes dit om het wat een stoer uiterlijk te geven omdat de kaart voor een jongen is.

Bedankt voor het bezoek aan mijn blog en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Groetjes Ageeth.

zaterdag 10 april 2010

Scraptalk Challenge 5
















Hallo Allemaal,

Deze kaart heb ik gemaakt voor de vriend van mijn zus die aanstaande woensdag jarig is,ik doe met deze kaart ook mee aan de challenge van Scraptalk.De opdracht luidde dat je een kaart moest maken aan de hand van de sketch en in de kleuren bruin,blauw en roze.Het papier wat ik gebruikt heb is van Marianne Design.
Het afdrukje is van de Greeting Farm en die heb ik ingekleurd met mijn Bruynzeel Coloursoft Potloden en daarna gedoezeld en uitgesneden met de Nestabilities Ovals Large.Het afdrukje is ook verhoogd opgeplakt met foamkussentjes.Het bruine strookje op de kaart heb ik bewerkt met een Fiskars randpons.
De tekst op de kaart heb ik gemaakt in Words en daarna gemat en op de kaart geplakt met foamkussentjes.Verder heb ik de kaart rustig gehouden maar heb nog wel in twee hoeken wat glittersteentjes opgeplakt.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik zou het leuk vinden als er een reactie achter gelaten word.

Groetjes Ageeth.

maandag 5 april 2010

Happy Birthday
















Hallo Allemaal,

Vandaag eens een kaart gemaakt met sketch #18 van House of Sketches het is de bedoeling dat je een kaart maakt volgens de sketch en elke week wordt er een kaart gekozen en de winnaar mag dan Guest DT zijn.Het leek mij een leuke uitdaging om een keer mee te doen en dit is mijn kaart geworden.

Als basis heb ik lichtroze cardstock gebruikt.
Het papier is van Imaginisce,het afdrukje is van Gorjuss Girls die ik ingekleurd heb met Coloursoft potloden van Bruynzeel en daarna gedoezeld heb met geurloze terpentine.Verder heb ik de Doily Lace randpons van Martha Stewart gebruikt.
Ook heb ik de Nestabilities Rectangles Classic en Scalloped Large gebruikt.
Om de kaart af te maken heb ik de hoeken afgewerkt met 2 parels,en met de EK Succes pons heb ik twee bloemen gestanst die bewerkt met de Doily Lace pons en in het midden van elke bloem een parel om het geheel af te maken.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en vindt je het leuk laat dan gerust een reactie achter.

Groetjes Ageeth.

zondag 4 april 2010

Nog 2 Envelop kaarten



















Hoi Allemaal,

Ik heb nog 2 Envelop kaarten gemaakt en die zijn voor onze neef en nicht die allebei afgelopen woensdag 31 maart 16 jaar zijn geworden.Ze mogen nu allebei eindelijk brommer rijden dus heb ik voor onze nicht Miranda er een gemaakt met als basis wit cardstock het papier wat ik gebruikt is van Scenic Route.De stempel van de scooter is van Imaginisce en heb ik ingekleurd met Colorsoft potloden en daarna gedoezeld.
De randen zijn bewerkt met rode inkt. Ik heb ook nog een strook bewerkt met de Floral Lace randpons van Martha Stewart. De tekststempel is van Marianne Design. Verder heb ik de kaart afgewerkt met een bloem geponst met de Flower EK Succes pons en in het midden van de bloem heb ik een strass steentje geplakt.

De kaart voor kaart voor onze neef Jos heb ik gemaakt met als basis groen cardstock.
Het papier is ook van Scenic Route.Voor deze kaart heb ik geen stempel gebruikt maar een plaatje van valkparkieten omdat hij helemaal gek van vogels is.Het plaatje heb ik foamkussentjes op de kaart bevestigd.Verder heb ik een tekststempel gebruikt van Imaginisce,de randen zijn bewerkt met bruine inkt.Omdat ik de kaart verder nog wat kaal vondt heb ik met mijn Flower EK Succes pons uit het papier van Scenic Route nog een bloem gestanst en die afgewerkt met een bloem spacer en een oranje brad misschien kan een bloem niet voor een mannenkaart maar anders vond ik de kaart niet af dus heb ik er maar een bloem opgemaakt.

Bedankt voor het bezoek aan mijn blog.

Groetjes Ageeth.

Envelop Card
















Hallo Allemaal,


Gistermiddag nog even voor mijn schoonzus die afgelopen woensdag 31 maart jarig was en gisteravond haar verjaardag vierde deze leuke envelop kaart gemaakt het idee heb ik van het internet.

Als basis heb ik roze cardstock gebruikt.
Het papier is van Bo Bunny,de binnenkant van de kaart is gemaakt met een envelop die je eerst dichtplakt en daarna dubbel vouwt en vervolgens door midden snijdt en die in het midden aan elkaar bevestigd.In de kaart heb ik een kaartje met een felicitatie gedaan en als cadeau een leuk geld bedrag.
In plaats van een stempel heb ik een bloem gestanst met mijn nieuwe Flower EK Succes pons uit het papier van Bo Bunny en in het midden heb ik een parel bevestigd.De takjes zijn gemaakt met de Mc Gill takjespons.
De randen van de Envelop Card heb ik met roze inkt bewerkt.De tekststempel is van Imaginisce en verder heb ik het geheel afgewerkt met een leuke vlinder die ik ook nog even gesponst heb met gele en roze inkt.
Mijn schoonzus vond het leuk om zo haar cadeau te krijgen.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en vindt je het leuk laat dan een gerust een reactie achter.

Groetjes Ageeth.

donderdag 1 april 2010

Hoera een dochter
















Hallo Allemaal,







Dit kaartje heb ik gemaakt voor vrienden van ons die hebben 19 maart een dochter gekregen en ik vond het wel toepasselijk om het ook een beetje in de paassfeer te houden.

Ik heb gebruik gemaakt van:

Wit kaartkarton
De sketch is een oude sketch van Create4Fun.
Het papier is van My Minds Eye en komt uit een cardkit van Simpel Scrappen.
Verder heb ik twee stroken van het papier bewerkt met de Doily Lace pons van Martha Stewart.
Ik heb twee rondjes gesneden met de Nestabilities Classic Cirkel Large uit créme kleurig papier en de andere twee met de Nestabilities Scalloped Cirkel Large uit het papier van My Minds Eye.

Het 3d plaatje is van Eline's Babies 2 en die heb ik met foamkussentjes op de cirkels geplakt.
Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemen van Marianne Design en daarop 4 knoopjes bevestigd.Op de tekstlabel heb ik een tekststicker geplakt.

Bedankt weer voor het bezoekje aan mijn blog en vindt je het leuk laat dan gerust een reactie achter.

Groetjes Ageeth.