zondag 22 augustus 2010

Christmas Wishes

















Hallo Allemaal,


Dit keer is het een schud kerstkaartje geworden met deze kaart doe ik mee met de challenge van Dutch Card Lovers.

Ik heb als basis beige cardstock genomen en daaraan één kant eerst een cirkel uitgestanst met de nestabilities circle large. Voor de afwerking heb ik een scalloped circle en een kleine classic circle in de scalloped gelegd en daarna uigesneden met groen cardstock.Daarna de kaart door de embossingfolder Swiss dots gehaald.

Het papier wat ik gebruikt heb is van een papierpakket van Jolly Happy Christmas(Dovecraft)
1 strook papier bewerkt met een Martha Stewart pons,de groene cardstock strook bewerkt met een Fiskars pons en een stukje kant.
De sketch van de kaart is van Dutch Card Lovers.
Verder heb ik mika,schudmateriaal een knoopjes gebruikt voor de kaart.De kerstboompjes zijn gemaakt met een kerstbomenpons van Martha Stewart.
De tekststempel is van Kars.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als er een reactie achter gelaten wordt.

Groetjes Ageeth.

zaterdag 21 augustus 2010

Geboortekaartje















Hallo Allemaal,

Dit geboortekaartje heb ik gemaakt voor ons nieuwe buurmeisje.

Als basis heb ik wit cardstock gekozen,daar bovenop een geel strookje cardstock wat ik eerst door de cuttlebug embossingfolder Swiss dots heb gehaald geplakt.

Het papier komt uit de paperpad Lemonade van Basic Grey.In het midden heb ik een border gemaakt van cerise kleurig cardstock bewerkt met een Martha Stewart pons en daar bovenop een kantje geplakt.De ovaal heb ik uitgesneden met de Nestabilities Oval Large.De stempel is van Marianne Design en die heb ik ingekleurd met mijn Derwents.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als je een reactie achterlaat.

Groetjes Ageeth.

donderdag 5 augustus 2010

Wallet gift card

Hallo Allemaal,

En dan heb ik ook nog deze Wallet gift card gemaakt voor mijn neef die aanstaande zaterdag jarig is en ik dit wel een leuk idee vond om hier zijn verjaardagsbijdrage in te doen.Het idee heb ik van het internet.

DIT IS DE VOORKANT



















Als basis heb ik blauw cardstock gebruikt,en de binnenkant blauwgrijs cardstock afgewisseld met de blauwe kleur die ik als basis heb genomen.Het papier is van Cherry Arte.Op de voorkant heb ik een tekstlabel gemaakt en de stempel die ik hiervoor gebruikt heb is van Imaginisce.In de binnenkant heb ik ook twee labels gemaakt 1 daarvan heb ik aangekleed met een auto en de tekst gefeliciteerd.(hiervoor heb ik stempels van Imaginisce en Marianne Design gebruikt).
Aan de randen heb ik witte stiksteekjes gemaakt met een witte gelpen en de hoekjes heb ik afgerond met een afrondponsje.

DE BINNENKANT

















Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als er een reactie achtergelaten wordt.

Groetjes Ageeth.

Kerstkaartje

Hallo bloggers,

Een tijdje terug heb ik dit kerstkaartje al gemaakt maar was er nog niet aan toegekomen om hem op mijn blog te zetten.















Als basis voor de kaart heb ik rood cardstock genomen,daarop een witte achtergrond wat ik door de embossingfolder Swiss Dots heb gehaald.Het papier wat ik gebruikt heb is van Wild Rose Milton & Co Christmas paper Stack.Voor de border heb ik een randpons van Martha Stewart gebruikt (die heb ik gewonnen met de Candy van Els)
De stempel is ook van Wild Rose en die heb ik ingekleurd met mijn Derwents,en die heb ik vervolgens op een ronde achtergrond verhoogd op geplakt.(achtergrond gesneden met de Nestabilities classic en scalloped large).Verder heb ik de sneeuwvlokjes op het afdrukje ingekleurd met een witte gelpen.
Op de border heb ik strass steentjes geplakt.

Verder heb ik het kaartje rustig gehouden.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en laat gerust een reactie achter die lees ik altijd met veel plezier.

Groetjes Ageeth.