maandag 28 februari 2011

Paaskaartje














Hallo Allemaal,

Gisteren ben ik met de sketch van Dutch Card Lovers aan de gang gegaan en ik kreeg het het idee om er een paaskaartje mee te maken (het is nog wel wat vroeg)maar vondt het wel bij de sketch passen.

Ik heb voor de basis roze cardstock gebruikt,papier is van Papermania (Honey & Hugs)
De randjes heb ik bewerkt met roze inkt.
De ovalen moeten paaseieren voorstellen en uit het middelste ei komt een kuikentje naar buiten kijken.Verder heb ik de gras randpons van Martha Stewart gebruikt.De kaart heb ik verder nog afgewerkt met kuikentjes en witte parels.De kuikentjes komen van een knipvel van Marianne Design.Ik heb geen tekst op de kaart gedaan want dat vond ik er niet echt mooi bij staan.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als er een reactie achtergelaten wordt die lees ik altijd met veel plezier.

Groetjes Ageeth.

maandag 21 februari 2011

Beterschapskaartje



















Hallo Allemaal,

Dit kaartje heb ik een paar dagen teruggemaakt maar ik plaats hem nu pas omdat dit kaartje met een Candy heeft meegedaan die gehouden werd door Mandy.De winnaar is inmiddels getrokken.

Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van wit cardstock.
Waar het papier van is weet ik zo even niet.Verder heb ik een magnolia afdrukje gebruikt en die ingekleurd met mijn Derwent potloden.

Ook heb ik de binnenkant van de kaart bewerkt, ik heb er ook een pocket met een label ingemaakt de tekst op het label komt van het internet.Verder heb ik de kaart afgewerkt met bloemen en parels.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als er een reactie achtergelaten wordt die lees ik altijd met veel plezier.

Groetjes Ageeth.

maandag 14 februari 2011

Afscheidscadeau voor de juf !



















Hallo Allemaal,

Dit bureau setje kwam ik tegen op het Scrapcornerblog en vondt ik zo leuk dat ik hem zelf ook gemaakt heb voor de juf van mijn jongste dochter die in maart naar de basisschool gaat,ik vondt het wel een leuk afscheidscadeau.
De werkbeschrijving vindt je hier
Ik heb papier gebruikt van Scribble Scrabble en voor de bovenkant heb ik bruinrood cardstock genomen,de grote vlinder heb ik gemaakt met een creatable van Marianne Design.De kleine vlinder geponst met een Martha Stewart pons.

Verder heb ik er wat kaartjes in gedaan voor opvulling,(het potlood heb ik er even voor de foto ingedaan maar die wordt nog vervangen voor een pen)

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en laat gerust een reactie achter die lees ik altijd met veel plezier.

Groetjes Ageeth.

vrijdag 11 februari 2011

Challenge Dutch Card Lovers

















Hallo Allemaal,

Dit kaartje heb ik gemaakt met de sketch van DCL,voor de kaart heb ik gebruik gemaakt van groen cardstock en restjes papier van Bo Bunny.De vlinders heb ik gestanst met de Creatables van Marianne Design,verder heb ik de vlinder versiert met kleine blauwe strass steentjes.De randen van de kaart bewerkt met een Fiskars randpons en op elke hoek heb ik een blauwe strass vlinder geplakt.De tekst op de kaart is gemaakt in Word.

De challenge loopt om 18.00 uur af dus ben ik nog net op tijd om hem te posten.

Bedankt voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als er een reactie achtergelaten wordt.

Groetjes Ageeth.