maandag 25 oktober 2010

Bloempot kaart

Hallo Allemaal,

Deze bloempot kaart heb ik al eens eerder gemaakt maar nu heb ik er één met kerstbloemen gemaakt.

Ik heb gebruik gemaakt van donkergroen linnen cardstock voor de bloempot en de blaadjes van de pointsettia.De rand van de bloempot heb ik bewerkt met de Martha Stewart pons Doily Lace.Verder heb ik op de bloempot 2 rode lintjes geplakt.

De pointsettia bloemen gemaakt van de creatables van Marianne Design in het rood en het hart van de bloem met witte cardstock en daarop een parel geplakt.
Op het label een tekst gestempelt met een tekststempel van Kars.

GATEFOLD CARD MET BELLYBANDVerder heb ik gisteren deze kaart nog gemaakt het idee heb ik van het internet het is een gatefold card met een bellyband,ook weer in het thema kerst.

Als basis wit cardstock genomen,de randen geïnkt met rode inkt.
Verder heb ik donkerrood cardstock gebruikt voor de achtergrond,het papier is van Cosmo Cricket.
Het achtergrondje van de kerstman heb ik gesneden met de circle nestabilities Large en bewerkt met de Swiss Dots embossingfolder. De kerstman heb ik ingekleurd met Derwent potloden en de rand van de muts en de bol bewerkt met glitters.
Het label aan de binnenkant van de kaart gemaakt met de Label Two de randen ervan geïnkt en daarop een tekst gestempelt met een tekststempel van Penny Black.
De bellyband heb ik gemaakt van Martha Stewart Edger pons Doily Lace en daarop het afdrukje geplakt.Verder heb ik de kaart afgewerkt met sneeuwsterren gemaakt met de Martha Stewart ponsen en daarop een parel geplakt.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als je een reactie achterlaat.

Groetjes Ageeth.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het beide schitterende creaties,mooi papier gebruikt.

  Grtjss Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn weer prachtige kaarten Ageeth en die bloempotkaart is heel leuk gemaakt, want ik had hem al eens eerder gezien.
  De Gatefold card met bellyband is natuurlijk ook schitterend. Dat cosmo Cricut papier is wel heel erg mooi. De glitters doen het trouwens ook erg leuk.
  Gr. Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ageeth wat enig weer om te zien. leuk om te krijgen met de kerstdagen.

  groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen