dinsdag 12 oktober 2010

KerstkaartjeHallo Allemaal,

Wederom weer een kerstkaartje van mijn hand en de voorkant van de kaart heb ik gemaakt aan de hand van de vorige sketch van Dutch Card Lovers maar ik ben er niet aan toe gekomen om de kaart in te zenden doordat ik hem niet eerder kon afmaken.

Als basis heb ik wit cardstock genomen,het papier is Deck the Halls van Papermania.Verder heb ik ook nog zeegroen cardstock gebruikt.
Het afdrukje van de sneeuwpop heb ik ingekleurd met mijn Derwents en de sjaal en de boorden van zijn jas bewerkt met glitter.
Verder een lintje met daaraan een tekstlabel.
Aan de voorkant heb ik verder nog een sneeuwvlok toegevoegd die is gemaakt met de ponsen van Martha Stewart en ook een beetje met glitter bewerkt.

Aan de binnenkant heb ik een tekstlabel gemaakt met de Nestabilities Label Two met daarop een tekst van Penny Black It's the most wonderful time of the year! En verder heb ik nog een pocket gemaakt bewerkt met de embossingfolder Swiss Dots en daarop een sneeuwpop geplakt.In de pocket zit een label met daarop de tekst Season's Greetings met in de hoek een sneeuwvlok van Martha Stewart met in het midden een zilveren parel.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als er een reactie achtergelaten wordt die lees ik altijd met veel plezier.

Groetjes Ageeth.

4 opmerkingen:

 1. Wat een scheetje,vind je kleuren combi prachtig.

  Grtjss Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk kaartje, leuk modelltje, mooi papier,lieve stempeltjes.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt trouwens het ziet er allemaal super uit.
  Je kan op ons blog Kiama nog mee doen hoor het bericht is aangepast.

  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje Ageeth en een labeltje erin is altijd weer leuk.
  Gr. Els

  BeantwoordenVerwijderen