zondag 25 juli 2010

Pop-up pocket money card holder en Purse gift card holder















Hallo Allemaal,

Vanmorgen heb ik deze kaart nog even gemaakt voor mijn zwager die afgelopen vrijdag jarig was maar vanmiddag zijn verjaardag heeft gevierd samen met zijn moeder.

Als basis heb ik beige cardstock gebruikt en de randen van de kaart heb ik geschraapt met de schaar zodat het een beetje een gedistressed look kreeg. Ook heb ik nog gebruik gemaakt van bruin cardstock.Het papier is van Adornit en verder heb ik nog de Garden Trellis pons van Martha Stewart gebruikt.De stempel van de uil is van Tattered Angels en afgedrukt op beige cardstock met bruine inkt,de randen van de kaart zijn ook geïnkt met de zelfde bruine inkt.


PURSE GIFT CARD HOLDER


















Verder heb ik voor mijn schoonmoeder die vandaag haar verjaardag vierde deze leuke purse card holder gemaakt.

Als basis hiervoor heb ik oudgeel cardstock gebruikt en daarop een vintage papier geplakt wat uit een vintage papierblokje komt van de Action. De bovenkant heb ik gemaakt van beige cardstock en die bewerkt met de Martha Stewart Doily Lace randpons bewerkt en daarna geïnkt inclusief de randen van het de kaart.Aan de binnenkant heb ik wat bloemen gestempeld met bruine inkt met een stempel van Marianne Design, de tekststempel is ook van Marianne Designdaarna heb ik twee rondjes met de Nestabilities uitgestanst en daarop een vlinder bevestigd die ik gestempeld heb met een stempel van Inkadinkado en daarna met foamtape op de kaart bevestigd.Aan de bovenkant nog een bordeau rood organza lintje bevestigd.

Het idee voor deze twee kaarten heb ik van het internet gehaald.Ze vonden het allebei heel erg leuk om zo hun cadeau te krijgen.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Groetjes Ageeth.

maandag 19 juli 2010

Kaartchallenge Scrappin Challenge blog






















Hallo Allemaal,

Eindelijk weer eens een kaartje van mijn hand ik had gedurende de laatste tijd met die warmte weinig zin en inspiratie om een kaartje te maken,maar gisteren heb ik toch deze kaart gemaakt voor de Challenge van Scrappin Challenge blog.



Voor de basis van de kaart heb ik groen cardstock gebruikt,daarboven op geel cardstock waarvan ik de randen met de Doily Lace pons van Martha Stewart heb bewerkt.Het papier is van Sweet Summertime komt uit de vorige cardkit van Simpel Scrappen.Verder heb ik nog de Doily Lace Edger pons van Martha stewart gebruikt.Het afdrukje is van Penny Johnson en heb ik ingekleurd met mijn Derwents.De ovaal is gemaakt met de Nestabilities Classic en Scalloped Oval Large.De vlinders op de kaart zijn gemaakt met Martha Stewart pons.

Het kaartje heb ik gemaakt voor mijn nichtje die aanstaande zaterdag 12 jaar wordt.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Geniet van het lekkere weer en tot een volgende keer maar weer,

Groetjes Ageeth.

zondag 11 juli 2010

Candy gewonnen bij Els!


















Hallo Allemaal,

Deze geweldige verrassingscandy heb ik bij Els gewonnen! Zij schreef deze candy uit om dat ze blij is met al haar volgers en voor al de reacties die er achter gelaten worden bij haar creaties, daarom schreef ze deze Candy uit om haar volgers te bedanken.

Els is designer bij Annette van Annettes Creafarm en ze maakt echt prachtige creaties neem een keer een kijkje op haar blog of die van Annettes designteam.

Het is een prachtig pakket waar van alles in zit!Els ik wil je nogmaals heel erg hartelijk bedanken voor het winnen van deze Candy.



Groetjes Ageeth.

EINDELIJK IS HIJ ER DAN!!!!

Hallo Allemaal,

Eindelijk ik ben tante geworden!!!! Gisteren zijn mijn zus en haar vriend de trotste ouders geworden van een zoon! En hij heeft de naam Boris gekregen.Het was heel erg spannend wannneer hij geboren zou worden want Boris wilde namelijk niet uit de buik bij mama vandaan, mijn zus heeft bijna twee weken overgedragen.Maar hij heeft toch besloten om eerder te komen anders zou ze volgende week ingeleid worden.

Dit wilde ik even met jullie delen.

Groetjes Ageeth.

vrijdag 9 juli 2010

doosje en kaartje geslaagd voor je rijbewijs






















Hallo Allemaal,

Dit doosje en het kaartje heb ik een tijdje terug al gemaakt maar ik was er nog niet aan toe gekomen om het op mijn blog te zetten.Het doosje heb ik ook voor de juf van mijn dochter gemaakt maar dan met een andere tekst erop.Het kaartje is een spinnerkaart die heb ik gemaakt voor mijn neef die geslaagd is voor zijn rijbewijs.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als je een reactie achter laat.

Een fijne zonnige dag gewenst,

Groetjes Ageeth.