zondag 27 maart 2011

Vintage doosje














Hallo Allemaal,

Het heeft eventjes geduurt maar hier is dan weer een creatie van mij.Dit doosje heb ik gemaakt voor mijn schoonzus die donderdag jarig is en zaterdag 2 april haar verjaardag viert en het leek mij leuk om hier dan haar verjaardagsbijdrage in te doen.

Het doosje heb ik van zalmrose kleurig cardstock gemaakt,onderkant doosje bekleedt met kant en geinkt met distress inkt photo vintage.

Voor het dekseltje heb ik papier van een vintage blokje van de Action gebruikt en alle randen met de distresser van Tim Holtz bewerkt en daarna geinkt.
Het plaatje gemat met het zelfde cardstock als het doosje en de onderkant bewerkt met de Doily lace pons van Martha Stewart.(plaatje komt van het internet)
Verder heb ik bloemen van Marianne Design gebruikt en van het papier wat bloemetjes geponst met de EK Success pons.Verder een spacer en brad gebruikt en pareltjes om de bloemen helemaal af te maken.
De swirl heb ik gestanst met een stansje van Sizzix.
Verder nog een tag gestanst en daarop de tekst gestempeld(stempel is van Imaginsce)en ook weer geinkt met distress inkt en er een bloem op gemaakt.

Bedankt weer voor het bezoek aan mijn blog en ik vindt het leuk als er een reactie achtergelaten wordt die lees ik altijd met veel plezier.

Groetjes Ageeth.

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk dit prentje, je hebt er wat prachtigs mee gemaakt,schoonzusje zal wel blij zijn!Mij zou je er alvast enorm mee kunnen plezieren...zelfs zonder inhoud ;-))
    Geniet van de lentezon, Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend! Heel sfeervol en mooi vesierd.

    Groetjes, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk vintagedoosje heb je gemaakt, je schoonzusje zal er wel blij mee zijn.

    groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk doosje heb je voor je schoonzus gemaakt en daar zal ze vast erg blij mee zijn.
    Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen