zaterdag 22 augustus 2009

Challenge Create4fun

De nieuwe Challenge van Create4fun week 34 is een kaart maken met de sketch die ontworpen is door Design member Bev Rochester.

Als basis heb ik geel kaartkarton gebruikt.Daar bovenop een blauw vierkant van karton.Verder heb ik papier gebruikt van Kelly Panacci(Funtastik Turquoise,Mini Flowers)en blauw bedrukt papier uit een pastel Colorbök.
Verder heb ik het randje geponst met de Fiskars pons Scalloped Lace.
Verder heb ik de Nestebilities Scalloped Large Oval gebruikt en de Swirl heb ik gestansd met de Scribbles Swirls van Sizzix met de Cuttlebug.
Afdrukje zeemeermin Emma en de tekst is van All that Scraps(Stempels heb ik gewonnen met de blogcandy van Nicole).Afdrukje is ingekleurd met Colorsoft potloden van Bruynzeel en daarna gedoezeld. Randjes van het afdrukje en de tekst heb ik geïnkt met blauwe inkt. Ook het blauwe achtergrondje achter de stempelafdruk en van de tekst heb ik geïnkt met blauwe inkt.Bloemen zijn van Mulberry Petaloo de bloemen heb ik aan elkaar bevestigd met een gele en een blauwe brad.

4 opmerkingen:

 1. Super kaartje is het geworden en bedankt voor het meedoen met de Create4fun challenge van deze week!

  Groetjes van Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohhh wat een leukerd . Erg mooi!!


  Groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wonderful card !!! cute image and beautiful colours.thanks for joining in our challenge .
  hugs tina46
  create4fun -team

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wonderful card, such a sweet image and pretty papers. Love what you did with my sketch, thanks so much for joining C4F this week x

  BeantwoordenVerwijderen